TOKİ den Yüzleri Güldürecek Haber

0 177

TOKİ 42 İlde Konut Satışı Başvuruları Başladı! İşte Fiyatlar ve Detaylar TOKİ, uygun taksitlerle ev sahibi olmak isteyenler için müjdeli bir haber verdi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 42 ildeki konut satışı için başvurular başladı.

TOKİ 42 İlde Konut Satışı Başvuruları Başladı! İşte Fiyatlar ve Detaylar TOKİ Konut Satışı Detayları TOKİ, vatandaşlara uygun koşullarda ev sahibi olma imkanı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 42 ilde bulunan konutlar, aylık 3.462 TL taksitle satışa sunulacak. Başvurular, bankalar aracılığıyla yapılabilecek. Evler, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde çeşitlilik gösteriyor. Bu projeden yararlanmak isteyenler, TOKİ resmi internet sitesinden başvurularını gerçekleştirebilirler.
Hangi İllerde Konut Satışı Yapılacak? TOKİ’nin konut satışı yapacağı iller şunlardır: Adana Afyonkarahisar Aksaray Ankara Balıkesir Batman Bitlis Bolu Burdur Bursa Çorum Denizli Edirne Elazığ Eskişehir Isparta İstanbul İzmir Karabük Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırşehir Kocaeli Konya Kütahya Manisa Mersin Niğde Osmaniye Rize Sakarya Siirt Sivas Şanlıurfa Tekirdağ Tokat Trabzon Uşak Yozgat Zonguldak Ev Fiyatları ve Ödeme Koşulları TOKİ’nin satışa çıkardığı konutların fiyatları arasında en uygun olanı 554 bin TL olarak belirlendi. Ev almak isteyenler, peşinat olarak %25 ödeme yapacak ve kalan tutarı 120 ay vadeyle TOKİ’ye ödeyecekler. Satışa sunulan konutlar arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri mevcut.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.